KAHALANI BOARDSTORE

Vår butik på Östgötagatan 20 har varit en central punkt i Stockholms skatescen i över 25 år. Lokalen var från början en afrikansk streetwearbutik där vi etablerade oss. På en vägg i lokalen visade vi våra handtillverkade brädor, och på varsin pall satt vi och skrev handskrivna kvitton. Sortimentet har sedan vuxit organiskt tack vare de lokala och tillresta skejtare som stöttat butiken i ur och skur.

För närvarande är hela butikslokalen fylld till bristningsgränsen av skateboards, longboards och rullskridskoutrustning från utvalda tillverkare både från Sverige och resten av världen. Kvalitet och åkkänsla har alltid varit i fokus, och vår målsättning är att alla ska kunna hitta rätt bräda oavsett åkstil eller erfarenhet.

Här finner du även våra handtillverkade brädor, Kahalani Boards. Brädorna tillverkas med omsorg i vår verkstad och kommer bokstavligen varma från källaren. Kahalani Boards har tillverkats sedan 1998 av oss och utgör kärnan i vår verksamhet.

Vi är stolta över att vara en fullservicebutik. I vår skateboardverkstad inom butiken monterar vi brädor och löser eventuella problem tillsammans med våra kunder.

Välkommen in om du är på jakt efter ny utrustning, vill uppgradera befintlig eller bara är sugen på kaffe och häng!

Kahalani-boards-skateshop