Hos oss hittar du det bästa inom longboard! Vår butik är specialiserad på försäljning av longboards och allt du behöver för att åka. Oavsett om du vill cruisa, använda longboarden för commuting eller tävla i downhill så har vi det du behöver. I vårt sortiment finns ett brett utbud av longboards, såväl som hjälmar, skydd och slide handskar. Vi erbjuder också reparationer och underhållstjänster, samt workshops och träffar för att hjälpa dig att lära dig att åka eller förbättra dina färdigheter. Välkommen till vår butik för det bästa inom longboard!

När du väljer en longboard finns det ett par saker du bör tänka på:

• Vad du ska använda den till: Om du vill cruisa runt stan, åka i mindre backar, testa på lite freestyle åkning eller downhill, det påverkar vilken typ av longboard du bör välja.

• Din storlek och vikt: Storleken på din longboard påverkar känslan, flex och egenskaper. Till exempel, om du är lite längre och/eller är tyngre kan du behöva ett lite större longboard och mindre flex för mer stabilitet.

• Din åkstil: Tänk på hur du vill åka med din longboard. Vill du ha en mjuk och cruisig åktur eller något mer snabbt och aggresivt? Det påverkar till exempel vilka sorts truckar och hjul som passar dig bäst.

• Din budget: Det finns longboards i alla prisklasser, så tänk på hur mycket pengar du vill lägga ner. Men kom ihåg att det kan vara värt att lägga lite extra pengar på en bra longboard som håller längre och ger en bättre åktur.

Läs mer på våran kompletta Longboard Guide.

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.
Ibland behöver man hjälp att välja.

Besök vår butik för att hitta den bästa utbudet av högkvalitativa longboards och tillbehör. Vårt experteam hjälper dig att hitta den perfekta longboarden för dina behov och färdigheter. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, utmärkt kundservice och en välkomnande atmosfär. Vår butik är välskött och bekvämt belägen, och vi erbjuder även longboard underhållning och uthyrning. Kom och se varför vi är den bästa longboardbutiken för alla dina behov.