KAHALANI BOARDSTORE

 

Vår butik på Östgötagatan 20 har varit en central punkt i Stockholms skatescen i över 20 år. Lokalen var från början en afrikansk streetwear butik där vi hyrde in oss. På en vägg i lokalen visade vi våra egentillverkade brädor och på varsin pall satt vi och skrev handskrivna kvitton.  Sortimentet har sedan växt organiskt tack vare de lokala och tillresta skejtare som stöttat butiken i ur och skur.

 I dagsläget är hela butikslokalen fylld till bristningsgränsen av skate & rollerderby gear av utvalda tillverkare från Sverige och resten av världen. Kvalité och åkänsla har alltid stått i fokus och vår målsättning är att alla ska kunna hitta rätt bräda oavsett åkstil eller erfarenhet.

 Här hittar du även våra handtillverkade brädor, Kahalani Boards. Brädorna kommer bokstavligt talat varma från källaren där vi har vår tillverkning. Kahalani Boards har tillverkats sedan 1998 av oss och är kärnan i vår verksamhet.

Vi lägger stolthet i att vara en full-servicebutik. I butikens fullskaliga skateboardverkstad monterar vi brädor och löser eventuella problem tillsammans med våra kunder.

 Välkommen in om du är på jakt efter ny utrustning, vill uppgradera befintlig eller bara är sugen på kaffe och häng!